Pasveer,

Pasveer,

Contactgegevens
  • Rolstoelvriendelijk

Lederwarenhuis Pasveer is een familiebedrijf gevestigd in Noord Nederland. Pasveer is opgericht in 1925 in Meppel en inmiddels met zes vestigingen uitgegroeid tot een begrip in Noord Nederland.

De oprichters van Lederwarenhuis Pasveer zijn Henk en Vera Pasveer. In 1974 namen Ivo en Aly Pasveer de winkel over en in 2008 is het bedrijf overgedragen aan hun dochter Claudia Pasveer en haar man Jan-Gert de Vries. Claudia en Jan-Gert zijn de huidige eigenaren en zetten het familiebedrijf met trots voort.

Op Valentijnsdag in 2014 zijn Claudia en Jan-Gert de webshop Pasveeronline gestart. Vanuit deze webshop bieden wij een uitgebreide collectie tassen, lederwaren en reisartikelen aan. Lederwarenhuis Pasveer is officieel dealer van meer dan 50 fashion merken zoals Cowboysbag, Samsonite, Eastpak, Line, The NorthFace en Zebra Trends. Wekelijks voegen wij nieuwe artikelen toe aan ons assortiment in de winkels en de webshop. Natuurlijk helpen wij je graag bij het zoeken naar een mooie tas of portemonnee. Door de jarenlange ervaring en persoonlijke service doen wij dit elke dag met veel plezier!

Pasveer heeft zes filialen en een webshop. Onze filialen zijn gevestigd in Meppel, Heerenveen, Sneek, Drachten, Emmen en Zwolle. Vanuit ons hoofdkantoor in Meppel wordt de voorraad en de webshop aangestuurd.

‘’Lederwarenhuis Pasveer kan bouwen op bijna 100 jaar ervaring in de lederwarenbranche en is een begrip in Noord Nederland’’

Pasveer,

Openingstijden

Maandag
Niet bekend.
Dinsdag
Niet bekend.
Woensdag
Niet bekend.
Donderdag
Niet bekend.
Vrijdag
Niet bekend.
Zaterdag
Niet bekend.
Zondag
Niet bekend.