Route 34 steakhouse Erm

Route 34 steakhouse Erm

Contactgegevens
Route 34 steakhouse Erm
Oosterlangen 2
7843 PJ Erm
  • Parkeren
  • Rolstoelvriendelijk
Social

Lieve gasten,

Welkom bij Route 34, een steakhouse met vlees zoals u nog nooit heeft geproefd. Wij serveren de meest smakelijke en sappige vleesgerechten in een gezellige ‘vintage’ sfeer.

Wij zijn, zeker in de zomer, 7 dagen per week geopend! En… We houden ons aan de geldende coronaregels. Wij hopen dat u dat ook doet!

We bereiden ons vlees niet zomaar. We kiezen uitsluitend voor eerlijke producten én wij hebben een broiler en een Josper grill. Deze stoere grills zorgen voor een juicy bite en een geweldige smaak. Dankzij de open keuken kunt u live zien hoe de steaks worden klaargemaakt. Wij serveren gerechten voor jong en oud, van big fat steaks tot sticky chicken wings. Vieze vingers gegarandeerd!

Onze topproducten, robuuste grills, enthousiast personeel én een speelkamer voor de kinderen maken van een bezoek aan Route 34 een ultiem avondje uit.
Ivm met de drukte, hebben we onze afhaaltijden aangepast. Afhalen kan alleen nog van 16.00 uur tot 18.15.

vinylbar
Waar kan het (nog)…. een feestje en zelf plaatjes draaien! Ook nog met echt vinyl! Zeg maar een handmatige juxebox. Bij ons kan en mag het!! Bekijk de foto’s hieronder. Deze zeggen meer dan vele woorden.
Heeft u een (familie)feestje, een verjaardag een vergadering, een presentatie of iets anders? Naast het restaurantgedeelte vindt u bij Route 34 ook de Vinylbar. Een intieme ruimte in een vintage sfeertje. Het is de ideale locatie voor een goed feestje en ook geschikt voor zakelijke doeleinden. De Vinylbar is uitermate geschikt voor groepen tussen de 10 en 40 personen. Vraag naar de mogelijkheden!

Route 34 steakhouse Erm

Openingstijden

Maandag
Niet bekend.
Dinsdag
Niet bekend.
Woensdag
Niet bekend.
Donderdag
Niet bekend.
Vrijdag
Niet bekend.
Zaterdag
Niet bekend.
Zondag
Niet bekend.