Site logo

Emmen feitelijk bekeken

Emmen, gelegen in de provincie Drenthe, is een stad met veel bijzondere eigenschappen. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de feiten die de stad Emmen zo bijzonder maken:

De huizenprijs in Emmen ligt gemiddeld 40% lager dan het landelijk gemiddelde, waardoor het een zeer betaalbare plek is om te wonen.
Emmen is de op één na groenste gemeente van Nederland en beschikt over het creatieve Rensenpark, de voormalige dierentuin die nu een culturele hotspot is.
Emmen is de veiligste gemeente van de meer dan 70.000 gemeenten in Nederland, wat betekent dat de inwoners zich hier zeer veilig kunnen voelen.
Emmen heeft veel beroemde inwoners, zoals Daniël Lohues, Jannes, Ben Feringa, Frank Westerman en Bouke.
In Emmen zijn de inwoners zeer gelukkig, wat blijkt uit het feit dat de stad op de derde plaats staat van de gelukkigste inwoners van grote steden in Nederland.
Emmen heeft enkele bekende producten, waaronder Blue tooth, Fasco games en slagroomspuit.
Voetbalclub FC Emmen speelt in de eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie in Nederland.
Emmen is de op één na MKB vriendelijkste gemeente van Nederland, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor kleine en middelgrote bedrijven.
Emmen is de op één na grootste gemeente van Noord-Nederland qua inwonertal, wat betekent dat het een belangrijke stad is in de regio.
Emmen is de vierde stad van Noord-Nederland en trekt jaarlijks ongeveer 8.000.000 bezoekers, waardoor het een belangrijke toeristische bestemming is.
Emmen heeft een zeer gemotiveerde beroepsbevolking met een laag ziekteverzuim, wat betekent dat het een ideale locatie is voor bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde werknemers.
Emmen is de goedkoopste vestigingsplaats voor grote bedrijven onder de grote Nederlandse gemeenten, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare locaties.
Emmen heeft het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland, dat gratis bewaakte fietsenstallingen heeft, waardoor het een geweldige plek is om te winkelen.
De warenmarkt van Emmen, die elke vrijdag plaatsvindt, is uitgeroepen tot de beste grote markt van Nederland, wat betekent dat het een geweldige plek is om te winkelen en te genieten van lokale lekkernijen.
Emmen is de grootste industriekern van Noord-Nederland en heeft een productie van €8,9 miljard per jaar, wat betekent dat het een belangrijke economische motor is in de regio.
Emmen heeft in het centrum maar liefst 5.300 parkeerplaatsen

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment